Biluthyrare i ständig rörelse

Vår ambition är att erbjuda dig ett bra hyrbilsalternativ, oavsett om du behöver en hyrbil under en längre period eller bara några timmar.

Perpetum erbjuder biluthyrning med hög tillgänglighet, miljötänk, service och säkerhet. Vi är en av Göteborgs största lokala biluthyrare, med ca 120 fordon i vår vagnpark. Därför kan vi erbjuda dig allt från minsta personbil till lätta skåpbilar och minibussar. Och har du inte tid att komma till oss, så levererar vi bilen till dig!

Professionell biluthyrning sedan 1979

Vår uthyrningsverksamhet startade 1979 som Kungsgaragets Biluthyrning i Kungsgaragets entré Ekelundsgatan 5-7.
I början av 90-talet bytte vi till vårt nuvarande företagsnamn Perpetum Biluthyrning.
Sedan dess har verksamheten utvecklats och vår vagnpark expanderat. Vi hyr ut såväl personbilar som lätta skåpbilar och minibussar.
Merparten av våra personbilar är miljöbilar, vilket vi givetvis är extra stolta och glada över.

Under 2018 öppnar vi ett kontor ytterligare, på Backa Strandgata 16, detta kontor kommer att fokusera på större fordon, husbilar och transportfordon.

Vårt företagsnamn är hämtat från det latinska uttrycket ”perpetuum mobile”, som betyder ständig rörelse. Och det är så vi driver vårt företag - en ständig, långsiktig utveckling inom biluthyrning, med fokus på tillgänglighet, service, säkerhet och miljö.

Från och med 1 januari 2007 CO2-deklarerar vi också varje enskilt hyresavtal. Kontakta oss gärna för mer information.

Varmt välkommen till Perpetum - din professionella biluthyrare i Göteborg.